Bockning av tunnväggiga rör

Bockning av tunnväggiga rör är en uppgift som kräver stor kompetens. Här på Pipetek A/S har vi i mer än 25år specialiserat oss på rörbockning i en mängd olika material och dimensioner. Under samma period har vi byggt upp en egen verkstad. Här producerar vi bl.a. högspecialiserat kvalitetsbockverktyg, som är anpassat efter våra kunders individuella behov och önskemål.

Idag är vi kända som en av landets ledande leverantörer av rörbocknings-och bockverktyg. Vi arbetar med nyckelorden kvalitet, service och effektivitet, medan vår filosofi är att ingenting är omöjligt. Istället kan en komplicerad uppgift. ta lite längre tid. Men tack vare vår stora kompetens kan vi i princip erbjuda kortaleveranstider och konkurrenskraftiga priser på bockning av tunnväggiga rör.

Här på sidan kan du läsa mer om:

• Hur vi är specialiserade på att bocka tunnväggiga rör med små radier
• Hur vi bockar tunnväggiga rör exakt efter individuella önskemåloch behov

Vill du ha ett erbjudande på bockning av tunnväggiga rör, eller vill du kanske veta mer om vår tillverkning avbockverktyg? Skicka då ett mail till info@pipetek.dkeller ring oss på 30 94 00 84.

 

Bockning av tunnväggiga rör för varje behov utförd med stor expertis

Tunnväggiga rör kännetecknas av att de har en liten väggtjocklek på bara 1 till 3 mm. Dessutom har dennatyp av rör en relativt liten diameter, som vanligtvis är mellan 25 och 160 mm. Bockning av tunnväggiga rörav den anledningen ettuppdrag som kräver stor precision och inte minst rätt utrustning. Därför har vi på Pipetek utvecklat en speciell teknik som säkerställer ett optimalt resultat vid bockning av tunnväggiga rör.

Vi har ett brett utbud av speciella bockverktyg som gör att vi kan bocka både rektangulära och fyrkantiga rörprofiler. Dessutom tar vi ofta fram kundan passade lösningar. Därför kan vi erbjuda bockning av tunnväggiga rör i både små och stora seriestorlekar samt radier. Dessutom kommer de böjda tunnväggigarören alltid att ha en snygg finish, en robust kvalitet och ett homogent uttryck.

 

Prototyping säkerställer exakt bockning av tunnväggiga rör

Här på Pipetek utför vi bockning av tunnväggiga rör i nästan alla material. Vi erbjuder även olika typer avefterbehandling. Vilken lösning du än väljer så finns det en rad fördelar som spelar in jämfört med om duväljer en svetsad lösning. Vi bockar tunnväggiga rör som är både lättare och lättare att rengöra och ofta också är en mer ekonomisk lösning.

Innan vi kan börja bocka tunnväggiga rör till din verksamhet behöver vi en modell eller ritning av ämnet. Utifrån det kan vi ta fram en prototyp samt en fixtur som kan användas för alla framtida beställningar. Böjningen av rören börjar så snart du har godkänt prototypen. Du kan dock få en prisuppskattning bara några dagar efter att vi fått din förfrågan.

 

Få professionell vägledning om bockning av tunnväggiga rör hos oss

Funderar du på att satsa på att få tunnväggiga rör bockade så att de matchar dina önskemål och behovperfekt eller behöver du kanske vägledning om vilken lösning som passar dig bäst? Här på Pipetek har vi ett team av erfarna specialister på att bocka tunnväggiga rör som står redo att hjälpa till

 

tunnväggiga rör

Specialist på bockning av tunnväggiga rör

Vi är specialister på att bocka rör, och har mer än 30 års erfarenhet av detta. Vi använder ett stort urval av metoder och processer, så vi ser alltid till att du får bästa möjliga kvalitet.

Många typer av metall används vid bockning av rör och vi har bl.a. erfarenhet av rör i koppar, mässing, brons och titan

Många av uppgifterna med att bocka rör kommer för vidareförädling i andra företag, men vi kan även tillverka färdiga produkter.

Hur man arbetar med bockning av tunnväggigt rör

När vi bockar den här typen av rör är det avgörande att det görs med stor precision och rätt utrustning. Vissa speciella bockningsverktyg används, och detta gör det möjligt att arbeta med rektangulära och fyrkantiga rör. Assistans erbjuds även för bockning av både små och stora seriestorlekar samt radier. Slutresultatet på de tunnväggiga rören blir en snygg finish, bra kvalitet och ett enhetligt uttryck.

Vi servar många branscher när det kommer till bockning av tunnväggiga rör. Dessa inkluderar byggindustrin, livsmedelsproducenter och läkemedelsindustrin. Därför finns det många företag inom dessa branscher som drar nytta av vår erfarenhet samt kompetens inom att bocka rör.