Rullning av rör

Valsade rör är den perfekta lösningen för ett brett spektrum av applikationer inom olika industrier. Därför är rörvalsning en utbredd bearbetningsprocess inom metallindustrin. Alltså har upp till 90 procent av all produktion av stål, aluminium och andra metaller gått igenom ett valsverk före leverans. Samtidigt har böjda rör blivit ett populärt alternativ till svetsade rör, där du som kund får många fördelar.

Här på Pipetek A/S utför vi bockning och valsning av rör med fokus på kvalitet, effektivitet och service samt den enskilda kundens specifika behov. Vi har också förfinat våra arbetssätt i mer än 25 år i branschen samtidigt som vi själva tillverkar de flesta bockningsverktyg vi använder. Därför kan vi idag erbjuda konkurrenskraftiga priser på seriestorlekar ända ner till 5 st.

Här på sidan kan du läsa mer om:

• Arbetsprocessen med rullanderör samt de många användningsområdena
• Dina fördelar med att få bockning utförd och ev rullning av rör vid Pipetek

Vill du veta mer om rörvalsning, rörbockning, tillverkning av bockverktyg eller andra av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss

 

Rullrör för en mängd olika applikationer

Vi har genom åren utfört valsning av rör åt ett stort antal kunder inom till exempel vindkrafts- och oljeindustrin. Detta beror inte minst på att valsade rör är den optimala lösningen för hydraulledningar och undervattenskontroll-och serviceledningar (umbilicals). Dessutom kan det vara en betydande fördel att utföra valsning av rör som ska användas för ledningar, värmeväxlare eller instrumentrörsinstallationer.

När vi utför rörvalsning följer våra erfarna specialister alltid processen noga. På så sätt kan vi säkerställa ett optimalt resultat. Själva valsningen sker genom att rören placeras i valsverket. Här pressas de ihop och bearbetas av en serie cylindrar. På så sätt är det möjligt att säkerställa att rören ges rätt storlek och tjocklek i förhållande till den enskilda kundens behov och önskemål.

 

Böjning och rullning skapar ett optimalt resultat

Om du letar efter rätt leverantör av valsade rör är vi här på Pipetek ett självklart val, då vi inte bara är ett av branschens ledande företag. Vi har även ett brett utbud av verktyg och maskiner som kan möta de flesta kunders behov vid bockning och rullning av rör. Dessutom har vi en egen verkstad i egen regi som på kort tid kan producera verktyg, som är skräddarsydda för en specifik uppgift.

När du väljer oss för bockning och rullning av rör till ditt företag får du en lång rad fördelar. Först och främst förbereder vi alltid en fixtur utifrån en prototyp som vi tar fram i samarbete med dig. Därmed kan vi säkerställa ett homogent uttryck i serierna såväl som framtida serier. Genom professionell efterbehandling skapar vi dessutom alltid ett resultat med snygg finish och lång livslängd.

Få bockade och rullade rör levererade av landets ledande specialister

Här på Pipetek står vi redo att rycka in om ditt företag behöver valsning och bockning av rör. Vi kan tillverka både små och stora seriestorlekar av alla rörtyper. Oavsett uppdragets storlek och komplexitet kan vi därför säkerställa ett optimalt resultat som matchar ditt företags behov. Skicka bara ett mail till info@pipetek.dk eller kontakta oss på tel 30 94 00 84.

Vi erbjuder effektiv rullning av rör

Valsade rör används på många ställen i branschen och är den perfekta lösningen för en lång rad applikationer inom olika branscher i branschen. Inom metallindustrin har därför valsning av rör blivit en utbredd bearbetningsprocess. Och på Pipetek erbjuder vi effektiva och innovativa lösningar på denna process. Upp till 90 % av metallelementen som används i industrin har granskats före leverans. Vi har även nödvändig utrustning för att bocka rör, vilket också blir mer och mer populärt. Det är här du får en lösning som ger ett visuellt bättre resultat än svetsade rör. Och man är säker på ett liknande resultat av alla böjda ämnen.

Vi erbjuder bockning och valsning av rör och på Pipetek A/S är det alltid fokus på kvalitet, precis som vi alltid skräddarsyr lösningarna efter våra kunders behov. Du är därför alltid garanterad en lösning som passar dina behov när du väljer att arbeta med Pipetek A/S.

Vi har mer än 30 års erfarenhet inom detta område och denna erfarenhet har gett oss stora möjligheter att förfina våra processer så att du garanteras en snabb och effektiv lösning där det är stort fokus på kvalitet.

Hur går rörrullning till?

Valsning av rör är en process där rör placeras i ett så kallat valsverk. Här dras beröring ihop och bearbetas av ett antal olika cylindrar och processen kan anpassas efter den specifika kundens behov. Processen med att rulla rör säkerställer att du får rör i rätt storlek som passar de behov som du har i ditt dagliga arbete.

Valsade rör är den perfekta lösningen för hydraulledningar och undervattenskontroll- och serviceledningar. Därför har vi ett bra samarbete med företag inom vindkrafts- och offshoreindustrin där valsade rör används flitigt. Det finns många alternativ med valsade rör och förutom havs- och vindkraftsindustrin samarbetar vi även med ett stort antal företag som verkar inom andra områden och behöver rörledningar eller värmeväxlare för att nämna några av de många applikationerna. Våra erfarna specialister i denna process följer alltid riktlinjerna noggrant - så vi är säkra på ett perfekt resultat varje gång.

Vi ser fram emot att höra från dig och hitta en tillfredsställande lösning för dina behov.

Rörrullning och bockning skapar det perfekta resultatet

Om du letar efter den perfekta leverantören för bockning och rullning av rör, då ska du kontakta Pipetek A/S som har många års erfarenhet inom detta område. Vi accepterar alla uppgifter och ingen uppgift är omöjlig för oss. Genom åren har vi byggt upp ett imponerande kunnande. Vi använder detta för de specifika uppgifter som vi blir tillfrågade av de företag som använder våra tjänster och lösningar.

Vi tillverkar det mesta av vår utrustning själva och kan därför snabbt anpassa produktionen efter dina behov. Vi returnerar alltid förfrågningar snabbt. Så kontakta oss redan idag och boka tid för ett helt förpliktande möte. Här kan du lära dig mer om de innovativa och kvalitetsbaserade lösningar som Pipetek A/S erbjuder.