Information

Bockning av rör ger ett snyggt resultat som är billigare än svetsade lösningar. Vi utför bockning och valsning av rör, samt reparerar och tillverkar bockverktyg.

 

Böjmatriser minimerar risken för böjskador på röret

Med bockningsmatriser anpassade till det specifika röret undviks skador vid bockning. Vi skapar optimala resultat för rörbockning med hjälp av bockningsmatriser och dorn.

 

Böjverktyg i stort urval och hög kvalitet

Behöver du ett nytt bockningsverktyg eller behöver du reparera ditt gamla? Vi tillverkar bockverktyg efter speciella behov och radier, samt utför reparationer.

 

Bockning av pannrör i hög kvalitet och enligt specialbeställning

Letar du efter den bästa bockningen av pannrör? Vi är specialiserade på att bocka pannrör och nästan alla andra rör. Vi har hög kvalitet, snabb leverans och låga priser.

 

Böjning av tungväggiga rör - perfekt utfört

Behöver du böja tungväggiga rör? Vi har egen verkstad och kvalitetsverktyg som säkerställer den bästa bockningen av tungväggiga rör. Titta här!

 

Bockning av tunnväggiga rör gjorda med stor expertis

Vi är specialister på att bocka tunnväggiga rör utifrån individuella behov. Hos oss får du en flexibel och ekonomisk lösning för bockning av tunnväggiga rör.

 

Profilvalsning av högkvalitativa rör med snabb leverans

Vill du utföra profilvalsning av rör? Vi utför profilvalsning och diverse rörbearbetning för en lång rad industrier. Läs mer här och få snabb leverans.

 

Rörbearbetning enligt specialmått och med snabb leverans

Behöver du eller ditt företag rörbearbetning? Vi utför din beställning snabbt och kvalitetsmedvetet. Vi levererar även verktyg för rörbearbetning. Se mer här.

 

Högkvalitativ rörbockning i små och stora seriestorlekar

Böjning av rör är ett ekonomiskt och flexibelt alternativ till svetsade rör. Vi utför rörbockning för alla behov med fokus på kvalitet, service och effektivitet.

 

Avgasrör skräddarsydda för den enskilda industrimaskinen

Särskilda krav ställs ofta på ett avgasrör i en industrimaskin. Vi specialtillverkar böjda avgasrör för industrin till attraktiva priser.

 

Valsning av rör för alla behov utförs med stor kompetens

Böjning och rullning av rör skapar ett vackert och hållbart resultat. Vi utför valsning av rör i olika storlekar för en mängd applikationer. Läs mer här.