Böjning av tungväggiga rör

Söker du bockning av tungväggiga rör där du har garanti för att kvaliteten på arbetet är i sin ordning? På Pipetek har vi en väl fungerande fabrik där kvalitet och service är på topp. Vi har funnits sedan 1986 och harett stort kunnande. Därför är vi idag bland marknadsledande när det kommer till leverans och rörbockning. På Pipetek kan vi hantera tungväggiga rör i såväl stora som små radier, samt i många olika dimensioner och i praktiskt taget alla materialtyper.

Här på sidan kan du läsa mer om:

• Hur böjda rör ger bättre finish än svetsade

• Kvaliteten på vårt arbete och våra verktyg

Om du har några frågor eller behöver mer information är du välkommen att kontakta oss.

 

Få en snygg look med bockning av tungväggiga rör

Vill du ha rör med snygg finish? Låt sedan Pipetek leverera böjda rör till dig. Böjning av rör ger en mycket snyggare och bättre finish än vid svetsning. Idag blir rörbockning allt vanligare då bockade rör dels används till en mängd produkter, dels är de billigare än de traditionella svetsade lösningarna.

Behöver du ha de böjda rören färdiga? Idag kan vi erbjuda ett brett utbud av färdiga lösningar, och vi kan leverera en komplett och färdigprodukt.

 

Rätt verktyg säkerställer att du böjer högkvalitativa tungväggiga rör

När det gäller att böja rör med tunga väggar är det viktigt att ha rätt verktyg att arbeta med. På Pipetek har vi ett brett utbud av verktyg för att passa ett brett spektrum av dimensioner på rör–både runda och fyrkantiga. Skulle det ändå hända att vi inte har det exakta verktyget för respektive mått och radier så löser vi utmaningen snabbt. Vi har en egen verktygsavdelning, och därför kan vi effektivt producera våra verktyg i egen regi.

Vi tillverkar nästan alla våra verktyg själva, vilket gör att vi till hundra procent kan garantera en hög kvalitet. Dessutom riskerar vi inte att behöva vänta på försenade leveranser när det finns specialbeställningar på bockning av rör, utan kan fullfölja din beställning snabbt. Samtidigt kan vi också hjälpa alla våra kunder att reparera eller tillverka verktyg i vår verkstad. Då slipper du en irriterande stoppkloss om du vill och kan utföra rörarbetet själv.

 

Behöver du andra rörböjar, eller har du frågor?

Tungväggiga rör har en väggtjocklek på mer än 3 mm. Självklart kan vi även sköta bockning av tunnväggigarör om du behöver det. Om du har frågor om rörbockning och våra tjänster kan du skicka ett mail till info@pipetek.dk. Du har även möjlighet att ringa 30 94 00 84.

Hjälp vid bockning av tungväggiga rör

På Pipetek A/S är vi experter på att bocka rör och andra metallelement och vi har flera lösningar på dessa uppgifter. Rätt lösning beror på den specifika uppgiften och på Pipetek tar vi alltid utgångspunkt i just dina behov när du letar efter en flexibel, ekonomisk och innovativ lösning för att bocka rör i ditt företag.

Här kan vi även hjälpa till om driften av ditt företag kräver att du arbetar med bockning av tungväggiga rör. Vi har lösningar för att bocka dessa rör oavsett dimensioner, radier och i praktiskt taget alla material.

Det finns många fördelar med att arbeta med böjda rör framför svetsade, och resultatet blir mycket snyggare. Om du vill ha en snygg finish på dina hårdväggiga rör, och samtidigt vill ha en lösning där kvaliteten är i topp, så ska du låta Pipetek A/S stå för bockningen av dessa rör. Vi har mer än 30 års erfarenhet inom detta område och vi har arbetat med många olika företag. Inklusive i många olika branscher, och har därför byggt upp ett imponerande kunnande, som våra kunder drar nytta av varje dag.

Bäst resultat vid bockning av rör

När man vill ha det bästa resultatet vid bockning av rör är det viktigt att ha rätt utrustning och det har vi på Pipetek. Här har vi byggt en imponerande verkstad med maskiner och för bockning av rör. Vårt verktygssortiment passar de flesta rör oavsett dimensioner och vi kan böja både fyrkantiga och runda rör. Vi har utrustning för många olika storlekar, och är alltid väldigt anpassningsbara.

Det gör att vi ofta kan lösa uppgiften även om vi inte direkt har rätt utrustning. Vi arbetar med företagsfilosofin att ingen uppgift är omöjlig, och därför tackar vi aldrig nej till en utmaning, även om vi inte direkt har rätt verktyg för de mått och radier som du efterfrågar. Vi har en egen verktygsavdelning med en välassocierad verkstad, som snabbt och enkelt kan ta fram den utrustning som behövs för lösningen av uppgiften.

Vi tillverkar nästan alla våra verktyg själva, därför garanterar vi kvalitet till 100 % och våra lösningar är även utrustade med certifikat som kvalitetsstämplar. Det finns även andra fördelar med att välja leverantör för bockning av tungväggiga rör, som i sig producerar huvuddelen av verktyget. Här är väntetiden kortare då vi snabbt kan anpassa vår produktionsutrustning till de behov som ditt företag efterfrågar och därför kan vi snabbt hantera specialbeställningar. Vi kan också vara behjälpliga om du själv har investerat i nödvändiga verktyg. Här kan vi snabbt och enkelt serva och reparera din utrustning, så att du kan fortsätta med det nödvändiga arbetet.

Kontakta oss idag för ett förpliktande samtal

Vår kompetenta och hjälpsamma personal står redo att svara på alla frågor och hitta rätt lösning för dina behov. Kontakta oss idag för ett helt oförpliktande samtal, där vi berättar mer om de många olika alternativen som du får med våra innovativa och skräddarsydda lösningar för bockning av tungväggiga rör eller de andra lösningar som vi erbjuder.