Rörbearbetning

På Pipetek A/S har vi stor kompetens inom rörbearbetning. Vi utför rörarbeten i nästan alla typer av rör såsom metallrör, stålrör, aluminiumrör och rostfria rör i alla storlekar. Vi har högutbildad personal, egenverkstad och verktyg samt maskiner av högsta kvalitet och teknisk utveckling. Därför kan vi leverera rörbearbetning i en av marknadens högsta kvaliteter. Vi bearbetar och efterbearbetar dina rör efter dina behov och din beställning och eftersom vi själva kan tillverka nödvändiga verktyg kan vi tillgodose i stort sett alla specialbeställningar och specialmått.

Här på sidan kan du läsa mer om:

• Processerna inom rörbearbetning
• Den korta leveranstiden för rörbearbetning hos oss
• Hur vi kan arbeta utifrån specifika mål och för alla branscher

Om du har frågor om rörbearbetning hos oss, eller om du behöver mer information, är du varmtvälkommen att skriva till info@pipetek.dk eller ringa oss på 30 94 00 84.

 

Flera processer är involverade i rörbearbetning

Vi kan hantera ett brett spektrum av uppgifter inom rörbearbetning. Bearbetning eller efterbehandling av rör involverar vanligtvis flera processer. Vi kan till exempel börja med en automatisk förkortning om det finns behov av det, vilket vi kan göra i alla vinklar på maskinen i vår verkstad. Rörböjning är en annan och mycket viktig del av rörbearbetningen. Vi är specialiserade på bockning av tunna rör samt bockning av hårdväggiga rör. Efter rörbockning kan vi göra en skåra eller locka med eller utan dorn. I processerna för rörbearbetning kan flödesborrning ingå efter behov för ett gängat hål, där vi formar gängan.

 

Få rörbearbetning gjord med kort leveranstid

När du eller ditt företag har gett oss din beställning på antingen en av våra prototyper rörbearbetning eller en speciell förfrågan, skickar vi vanligtvis en prisuppskattning inom några dagar. Vi har en välutvecklad maskinpark i vår verkstad och med våra effektiva produktionsmetoder uppnår vi mycket korta leveranstider. Dessutom beror det inte minst på att vi har en duktig och utbildad personal och att vi håller ett hårt fokus på kundernas behov. Detta gör att du eller ditt företag kan få dina rör färdiga eller bockade, precis som du behöver dem, snabbt och effektivt.

Rörbearbetning till exakta mått för en mängd industrier

Rörbearbetning är relevant i en mängd olika sammanhang och branscher. Vi bearbetar till exempel rör till allt från mjölkmaskiner och avgasrör till bord och bänkar. Vi kortar, formar och böjer rören till exakta radier.Om vi inte har verktyget för din beställning, om det kräver annat än prototypradier, till exempel, kan vi tillverka det nödvändiga verktyget för dina specifika mått. Även om du har några speciella krav på efterbehandling eller behöver rörbearbetning för atypiska applikationer är det bara att kontakta oss så tar vi reda på alternativen och ger dig en prisuppskattning.

Professionell rörbearbetning

Om ditt företag tillhör en bransch som vindkraftsindustrin, byggbranschen, livsmedelsindustrin, oljeindustrin, läkemedelsindustrin eller byggindustrin, då är det högst troligt att du då och då kommer behöva bearbeta rör. Om du planerar ett mindre eller större projekt som innehåller rör som måste leva upp till vissa standarder, då är det bra att du undersöker vad vi kan göra för dig. På Pipetek är vi specialister på rörbearbetning. Några av tjänsterna du kan beställa hos oss är bland annat bockning av tungväggiga rör, bockning av tunnväggiga rör, bockning av pannrör, profilvalsning, rörbockning, avgasrör, valsning av rör och mycket mer. Eftersom vi har lång erfarenhet inom ovan nämnda områden kan du räkna med att vi är en partner som kan leverera ett bra jobb av hög kvalitet. Det är bara att ta kontakt med oss.

Professionell rådgivning och service

När du ringer eller skickar en förfrågan till oss kan du räkna med att få svar på dina förfrågningar inom 48 timmar. Som ni hör har vi väldigt kort svarstid. Eftersom vi prioriterar våra kunder väldigt högt kan du räkna med att få utmärkt service varje gång du kontaktar oss. Något som kännetecknar vårt företag är vår flexibilitet. Vi är alltid redo att bearbeta och leverera specialuppdrag enligt dina specifikationer. Våra duktiga medarbetare följer dina instruktioner till punkt och pricka. Alla våra uppdrag är certifierade enligt DS/EN ISO 9001:2015. Det är din garanti för att arbetet utförs enligt högsta kvalitetskrav. Detta är av stor betydelse för ditt företag, då du kan vara säker på att våra metoder och processer speglar vår stora professionalism och erfarenhet. Så om ditt företag behöver professionell VVS så ska du inte tveka att kontakta oss.