Avgasrör

Inom många branscher kan det finnas behov av att få ett avgasrör speciellt tillverkat för maskiner som inte har standard motorstorlek. Detta gäller särskilt för maskiner för användning inom jordbruk, konstruktion och annan tung industri. För att ett avgasrör ska fungera optimalt är det väsentligt att det är rätt konstruerat och har rätt dimensioner i förhållande till motorns storlek.

Här på Pipetek A/S har vi den nödvändiga kompetensen inom rörbearbetning för att producera avgasrör som är specialtillverkade för att möta specifika krav. Genom att böja röret istället för att använda svetsning kan vi skapa en lösning med många fördelar. Böjda avgasrör är ofta billigare att tillverka. De har även en snyggare finish, lägre vikt och är mer robusta.

Här på sidan kan du läsa mer om:

• Hur vi kan skräddarsy ett avgasrör som passar dina behov perfekt
• Vår position som en av landets ledande leverantörer av rörbocknings- och bockverktyg

Behöver du tillverka ett eller flera avgasrör som är skräddarsydda för en specifik motorstorlek? Skicka då ett mail till oss på info@pipetek.dk och hör mer om fördelarna med specialtillverkade avgasrör.

 

Få böjda avgasrör som matchar dina behov perfekt

Inom industrin är det ofta nödvändigt att böja och bearbeta flera avgasrör samtidigt. Därför förbereder vi alltid en prototyp och en fixtur utifrån dina ritningar eller modell innan vi sätter igång. På så sätt kan vi säkerställa att hela serien och framtida serier får ett homogent uttryck. Denna metod håller även prisernanere för även små seriestorlekar på så lite som fem avgasrör.

Så fort du har godkänt prototypen startar vi produktionen. Under själva bockningen och efterbehandlingen av de nya avgasrören till ditt företag använder vi en effektiv metod som säkerställer dig ett attraktivt pris.Vi har även en erfaren personal med specialister och använder högkvalitativa bockverktyg. Därför kan vi leverera avgasrör som matchar dina behov perfekt inom kort tid.

 

Välj landets ledande företag för tillverkning av avgasrör

Har du speciella krav på dina nya avgasrör? På Pipetek har vi under de senaste 25 åren byggt upp och stärkt vår position som ett av landets ledande företag inom rörbockning och rörbearbetning. Idag driver vi ettföretag där kvalitet, service och effektivitet är av största vikt. Vidare arbetar vi utifrån en övertygelse om att ingen uppgift är omöjlig. Det kan bara ta lite längre tid.

Här på Pipetek har vi inte bara nödvändig kompetens och rätt utrustning för att utföra bockning och bearbetning av alla typer av rör. Vi utvecklar och designar även ett stort antal av de bockningsverktyg som används i produktionen. Dessutom levererar vi ofta skräddarsydda bockverktyg till andra företag. Vi har därmed varit med och utvecklat ett stort antal designunika produkter.

Kontakta oss för en prisuppgift på tillverkning av nya avgasrör

Har du ett aktuellt behov av nya avgasrör till en eller flera maskiner i ditt företag, eller vill du bara veta mer om dina möjligheter? Kontakta oss då och berätta om dina behov. Vi kan vanligtvis ge en prisuppskattning några dagar efter att vi fått en förfrågan eller acceptans av en prototyp.