Rörböjning

Böjning av rör vinner terräng de senaste åren som ett populärt alternativ till traditionella svetsade lösningar. Med rörbockning är det inte bara möjligt att minska kostnaden för själva upphandlingen av rör.Om du implementerar användningen av böjda rör i ditt företag kommer det i de allra flesta fall att vara möjligt att få en skräddarsydd lösning med snyggare finish. Dessutom är böjda rör lättare att rengöra och väger mindre.

Här på Pipetek A/S har vi mer än 25 års erfarenhet av att bocka rör i en mängd olika dimensioner och material. Vi är stolta över att tillhandahålla en lösning som perfekt matchar våra kunders behov. Därför är vi specialiserade på rörbockning på det mest effektiva och ekonomiska sättet i både små, medelstora och stora seriestorlekar. Kvalitet, effektivitet och service är därför ledord hos oss.

Här på sidan kan du läsa mer om:

• Vilka industrier och applikationer kan bockade rör med fördel användas
• Hur vi utför rörbockning så att de matchar ditt företags behov perfekt

Vill du veta mer om fördelarna med rörbockning, eller har du ett akut behov av rörbockning? Ring oss då på30 94 00 84 eller skicka ett mail till info@pipetek.dk.

 

Rörböjning är idealisk för en mängd olika industrier och applikationer

För bara några år sedan fanns en utbredd missuppfattning att bockning av rör i små serier ofta kan vara oproportionerligt dyrt. Faktum är dock att även om behovet bara är fem serier, så kommer man via rörbockning att kunna säkerställa en robust, homogen produkt till ett konkurrenskraftigt pris. Därför används böjda rör idag flitigt inom allt från vindkrafts-och oljeindustrin till livsmedel och lantbruk.

Genom åren har vi därför utfört rörbockning för en mängd olika applikationer som:

• Jordbruks-, bygg-och andra industrimaskiner
• Kylsystem och avgassystemoch avgassystem
• Processanläggningar och kraftverk samt mjölkningsanläggningar

 

Få bockning av rör skräddarsydd för ditt företag

När du väljer Pipetek som din leverantör av rörbockning är du garanterad att dina bockade rör produceras utifrån dina behov. Vi har inte bara några av landets skickligaste specialister på att bocka rör. På vår egen interna verktygsavdelning tillverkar vi även de flesta bockverktyg vi använder. Detta gör att vi kan möta även de mest komplicerade behoven.

Innan vi påbörjar själva bockningen av rör tillverkar vi en fixtur baserad på en prototyp. Själva prototypen är framställd utifrån en modell eller en ritning som vi får av dig eller till och med producerar i svets böjar. Sedan sker själva rörbockningen såväl som senare bockning efter denna fixtur. På så sätt kan vi säkerställa att de böjda rören matchar förhållandena i ditt företag perfekt.

Kontakta oss för mer information om rörbockning

På Pipetek utför vi bockning av rör i alla dimensioner och storlekar och vi erbjuder flera olika alternativ i förhållande till efterbehandling av de bockade rören. Behöver du mer information om bockning, rör och tillverkning av bockverktyg står vi redo att hjälpa till. Kontakta oss bara med dina frågor så står en av våra experter redo att hjälpa dig.