Böjning av pannrör

Behöver du böja pannrören? På PipetekA/S är vi specialiserade på att bocka rör allt från pannrör till både tunga och tunnväggiga rör. Med vår egen verkstad kan vi skräddarsy högkvalitativa verktyg så att vi kan möta dina specifika mål och krav för rörbockning. Behöver du verktyg för att själv kunna utföra pannrörsbockning? Vi är även leverantör av de avancerade verktyg som rörbockning kräver för vår egenproduktion. Utöver det tillhandahåller vi även gärna verktygslösningar till andra av branschens produktionsbolag inom rör och profiler.
Härpå sidan kan du läsa mer om:
• Hur vi kan leverera böjda rör i alla storlekar
• Vår personals höga utbildningsnivå och god produktkvalitet

• Att vi snabbt kan leverera din beställning för bockning av pannrör

Har du frågor om bockning av pannrör, eller om du behöver mer information, är du välkommen att skrivaför att kontakta oss.

Bockning av pannrör i alla storlekar

Vår avancerade rörbockningsteknik gör att vi kan utföra pannrörsbockningar i alla storlekar och radier efter våra kunders önskemål. Behöver du böjda pannrör för en speciell uppgift kan vi lösa utmaningarna åt dig. Vi bockar stålrör som pannrör förutom rör i en mängd andra material.
Böjda rör kan användas för många ändamål. De används till exempel flitigt inom VVS-branschen och givetvis överallt i branschen som eldfasta rör för pannor och andra värmeinstrument. Dessutom används även böjda pannrör till t ex trädgårdsbänkar som konstruktion av armstöd/ben. Så användningsområdena är många.

Hög nivå runt vår bockning av pannrör

På Pipetek uppgraderas vår personal regelbundet då vi lägger vikt vid att ha en hög utbildningsnivå som alltid håller jämna steg med nuvarande och senaste tekniska utvecklingsstadier. Som företag är vi ledande i branschen inom rörbockning och konsulteras ofta av andra när det kommer till utveckling av nya maskiner.Vi har själva en verkstad med högt utvecklade maskiner och verktyg för bockningsarbetet. Därför kan vi leverera böjda pannrör i oöverträffad kvalitet. Samtidigt ger vi gärna sparring och vägledning inom området och ingår som partner. Till exempel om du har ett eget litet företag/produktion.

Många års erfarenhet och snabb leverans vid bockning av pannrör

Pipetek grundades 1986 och därför har vi nu stor erfarenhet och expertis att dra nytta av inomrörbockningsområdet. Vi är specialiserade på att tillverka rör i alla seriestorlekar på ett effektivt sätt till lågkostnad. Vi levererar med andra ord snabbt och till låga priser. När du har gett oss din prototyp eller enförfrågan baserad på speciella mått får du vanligtvis en prisuppskattning för din beställning inom några dagar.

Böjning av pannrör

Om du behöver böja pannrör så är det viktigt att du går efter en lösning som säkerställer ett enhetligt och bra resultat. Och det är vad du får när du samarbetar med Pipetek A/S kring bockning av rör.

Här har vi mer än 30 års erfarenhet inom detta område, och vi har hjälpt många olika företag, inom olika branscher, med effektiv bockning, valsning eller annan bearbetning av rör. Och det finns många fördelar med att ingå ett samarbete med Pipetek A/S när du ska bocka pannrör.

Utöver det kunnande vi samlat på oss under vårt långa liv, finns det även en rad andra fördelar med att välja Pipetek A/S. Här har vi verktyg och maskiner för effektiv och enhetlig bockning av rör, och ingen uppgift är omöjlig för oss.

Vi tillverkar de flesta av våra verktyg själva och vi har en egen verkstad kopplad. Därför kan vi snabbt anpassa produktionen för att passa just dina behov.

På Pipetek A/S tar vi alltid utgångspunkt i den enskilda kundens behov och önskemål när vi inleder ett samarbete med företag.

Skräddarsydda lösningar

Vi skräddarsyr alltid lösningar specifikt för de uppgifter vi tillfrågas. Vår företagsfilosofi säger att inga uppgifter är omöjliga och vi antar alltid en utmaning med ett leende. Vi har utrustning som kan lösa de flesta uppgifter som vi blir tillfrågade. Vårt avancerade rörbockningsverktyg gör det möjligt att bocka de flesta pannrör oavsett storlek, form eller radier. Vi samarbetar med många olika företag, varav flera är verksamma inom den tunga industrin. Det är företag inom offshore, vindkraftverk, livsmedelsproduktion eller inom byggbranschen.

Skulle det hända att vi inte har den nödvändiga utrustningen för uppgiften som du vill ha löst, så kan våra duktiga medarbetare enkelt anpassa produktionen så att den är redo för lösningen av den specifika uppgiften. Som tidigare beskrivits tillverkar vi de flesta av våra verktyg i vår egen verkstad, så vi kan snabbt ta fram de verktyg som behövs för en tillfredsställande lösning till just dina behov.

Pipetek A/S är ett av de ledande företagen på marknaden för rörbockning och därför konsulteras vi ofta av andra företag som behöver vårt kunnande. Vi har bevisat detta stora ansvar och vi vet att man inte kan hålla en ledande marknadsposition sova. Därför uppgraderas vår kompetenta personal kontinuerligt, så vi ligger alltid i framkant av nya metoder och teknologier inom rörbockningsområdet. Därför kan du vara säker på att utbildningsnivån är på topp när du väljer att samarbeta med Pipetek A/S.

Här ligger fokus på kvalitet i allt vi gör och vi hjälper gärna till med sparring om det behövs. Vi delar gärna med oss ​​av vårt kunnande så att olika företag kan dra nytta av det.

Vi ser fram emot att höra från dig om du behöver bockning av pannrör, eller några av de andra tjänster som vi erbjuder på Pipetek A/S. Kontakta oss idag för en oförpliktande offert.